Kom ik in aanmerking voor een huurwoning?

 

 

Borgdonck heeft een aantal toetsingscriteria opgesteld waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een vrije sector huurwoning. (Voor gereguleerde huurwoningen gelden andere toetsingscriteria). Op de eerste plaats dient je bruto maandinkomen 4 keer de maandhuur te bedragen (3,5 keer is bespreekbaar). Het inkomen van je eventuele partner wordt voor 50% meegeteld. Bij kandidaat huurders die AOW ontvangen, wordt het inkomen van de eventuele partner voor 100% meegeteld. Ook dien je te beschikken over een arbeidscontract van minimaal 1 jaar (geen nul-uren contract). Heb je over deze voorwaarden nog vragen, neem dan contact op met de projectmakelaar.

 

Contact

Inschrijven voor een woning

 

 

Heb je een huurwoning in een project op het oog? Voordat wij een woning aan je gaan verhuren doen wij onderzoek naar je (financiële) achtergrond. Daarom vragen wij je om bij je inschrijving een aantal documenten aan te leveren aan de projectmakelaar. Ook maken wij gebruik van Datakeeper. Deze app stelt je in staat om snel en veilig (financiële) informatie met ons te delen. 

Download de documenten checklist (voor vrije sector of gereguleerde huurwoningen) zodat je alle gegevens kunt verzamelen. Lees ook meer over het gebruik van Datakeeper. Inschrijven kan overigens op de pagina van het betreffende project.

 

Download de checklist

Aangenaam huren, comfortabel wonen!

 

Aangenaam wonen begint bij zorgeloos wonen. Borgdonck verhuurt in midden- en zuid Nederland woningen en appartementen in alle (laag/midden/hoog) segmenten. Borgdonck ontzorgt haar klanten door het bieden van flexibiliteit, optimaal beheer (zoals groot onderhoud) en 24-uurs service.

 

Download Huurwijzer

 

Ingeschreven. En dan?

 

Na je inschrijving, toetsen we de door jou aangeleverde (financiële) informatie. Als er meerdere kandidaten interesse hebben in dezelfde woning, dan wijzen wij de woning toe. Als je in aanmerking komt voor een woning, dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kunt tijdens de afspraak een optie nemen op de huurwoning van je keuze. Als je besluit tot het huren van de woning, wordt een afspraak voor ondertekening van het huurcontract gemaakt.

  

Bij het aangaan van het huurcontract vragen wij naast de eerste maand huur ook om 2 maanden borg. Je gaat een huurcontract aan voor een periode van minimaal 12 maanden. Na het eerste jaar is het huurcontract per maand opzegbaar.